Olika träningsformer

Träna fitness hemma

Om du inte har tid eller möjlighet att gå till ett träningscenter kan du träna fitness hemma. Att träna hemma är billigt, nästan gratis och mycket tidseffektivt.

Hålla sig i form

Det tar tid och kraft att hålla sig i form, samtidigt är det något som de flesta av oss verkligen vill göra. Det är skönt att ha kondition och muskler för att orka göra roliga och spännande saker även under coronatider. Ett tips är att träna hemma. Då behöver du inte oroa dig för något virus, betala för ett medlemskap som du kanske inte använder till fullo och att spendera lika mycket tid på att ta dig till och från gymmet, som du faktiskt tränar. Nu under coronapandemin är det viktigt att vi tar hand om vår hälsa, både för att må fysiskt och psykiskt bra. Om du arbetar eller studerar hemifrån, så är det extra viktigt att du tänker på att röra på dig. Varför inte passa på att också ta hand om ditt hår genom att köpa riktigt bra hårvårdsprodukter från Lanza hos Parfym. Vardagen blir lättare när vi trivs med oss själva och tar hand om vår hälsa.

Träna fitness hemma

För att träna fitness hemma behöver du egentligen inget mer än din egen kropp, träningskläder och skor. Det underlättar också att ha en träningsmatta. Det finns många övningar som du kan göra hemma i vardagsrummet med bara din kropp som motstånd, t.ex. plankan, utfall, armhävningar, rumplyft, sits up, och mountainclimber för att nämna några. Ett tips är att använda en bra tidning, blogg eller Yotubefilm som guide, så att du verkligen utför övningarna rätt. Om du också vill träna kondition kan du köpa en crosstrainer eller motionscykel.Previous Article
Next Article